kids feeding a rvm

Zelenija Srbija

Upoznajte TOMRA rešenja za prikupljanje prazne ambalaže za piće - radimo zajedno da sačuvamo dragocene resurse u neprekidnom ciklusu korišćenja i reciklaže.
TOMRA Collection srbija

Reciklaža koja radi za vas

TOMRA Collection je vodeći inovator u cirkularnoj ekonomiji i kompanija koja kreira napredne reciklažne automate za Clean Loop Recycling, u želji da promeni navike društva i sačuva vredne resurse kroz neprekidni krug korišćenja i reciklaže.

Kompanija TOMRA Collection Srbija je deo TOMRA Grupe i prisutna je u Srbiji od 2022. godine, sa željom da pomogne i podrži partnere i lokalnu zajednicu u procesu prikupljanja i reciklaže dragocenih resursa.

Sa preko 85,000 postavljenih automata na više od 60 tržišta, TOMRA reciklažni automati godišnje prikupljaju preko 46 milijardi korišćenih boca i limenki. TOMRA reciklažni automati, digitalna rešenja i usluge olakšavaju recikliranje za industriju, vlasnike sistema, trgovce i potrošače, sa ciljem da doprinesu održivosti planete.

Prednosti koje saradnja sa nama može imati za vaše poslovanje:

Zbog čega nam je potreban depozitni sistem? 

Kako funkcioniše depozitni sistem?

Depozitni sistem sledi jednostavan postupak u četiri koraka: 

Step by step process of how a deposit return scheme works

O mašinama za prikupljanje ambalažnog otpada

Kako se koristi reciklažni automat? 

Koje su koristi od prikupljanja ambalaže pomoću reciklažnih automata? 

 • Reverse vending machine in a store

  Ušteda vremena i troškova

  Nema potrebe da se manuelno proverava i obrađuje svaka pojedinačna flaša, limenka, i ostala ambalaža, čime se štede vreme i resursi. 
 • reciklazni automat kompaktuje ambalazu od napitaka

  Ušteda prostora i smanjenje prevara

  Reciklažni automati kompaktuju ambalažu za piće na licu mesta. 
 • Zaposleni u maloprodaji koristi TOMRA aplikaciju

  Tačnost

  Automatizacija uklanja potencijal za ljudsku grešku i osigurava tačnu isplatu depozita i ostalih naknada. 
 • Korisničko iskustvo

  Reciklažni automati pružaju korisnicima brzo i jednostavno iskustvo recikliranja. 

Reciklažni automati kompanije TOMRA

 • TOMRA M1 reciklazni automat
  TOMRA M1 reciklazni automat

  TOMRA M1

  Najmanje rešenje za reciklažu na tržištu koje može da prepozna, sortira i skladišti sve vrste ambalaže za piće. Dizajniran da se uklopi tačno među police vaše radnje, za sistem TOMRA M1 potrebno je samo 0.6 m², čime se recikliranje omogućava u svakom maloprodajnom objektu.  
 • TOMRA T70 Dual reciklazni automat
  TOMRA T70 Dual reciklazni automat

  TOMRA T70 DUAL

  Za recikliranje ima mesta u svakom prostoru. Potrebno je manje od 2m² da vašim klijentima ponudite sjajno iskustvo recikliranja. Automat T70 Dual može da obradi svu ambalažu sa još više prostora za skladištenje prikupljene ambalaže.  
 • TOMRA T70 TriSort reciklazni automat
  TOMRA T70 TriSort reciklazni automat

  TOMRA T70 TriSort

  Dobre stvari dolaze u trojkama. Kreirajte bezbrižnu atmosferu za klijente i zaposlene sa mašinom koja skladišti u tri frakcije ambalažu za reciklažu, uključujući ambalažu predviđenu za ponovnu upotrebu. Automat TOMRA T70 TriSort radi sve, od sortiranja do skladištenja – i to brže nego ikada ranije, zahvaljujući tehnologiji prepoznavanja od 360 stepeni – TOMRA Flow.
 • TOMRA T90 reciklazni automat
  TOMRA T90 reciklazni automat

  TOMRA T90

  Sve u jednom, uz dodatno skladištenje. Postignite najveću efikasnost u klasi sa automatom T90, rešenjem koje sortira u dve frakcije ambalažu za reciklažu i ima najveći kapacitet za skladištenje od svih samostojećih automata kompanije TOMRA. 
 • TOMRA T9 EasyPac reciklazni automat
  TOMRA T9 EasyPac reciklazni automat

  TOMRA T9 EasyPac

  Savršeno ga uklopite u svoju prodavnicu. Konfigurišite T9 EasyPac tako da se uklopi u razmeštaj u zadnjem delu vaše prodavnice radi maksimalnog iskorišćenja raspoloživog prostora, bilo da vam treba jedan ili pet kabineta.   
 • TOMRA T9 MULTIPAC reciklazni automat
  TOMRA T9 MULTIPAC reciklazni automat

  TOMRA T9 MultiPac

  Upoznajte se sa velikim količinama. Automat prihvata najveću količinu ambalaže u odnosu na bilo koji sistem sa pojedinačnim punjenjem pre nego što mora da se isprazni skladišni kabinet. Dva sistema T9 održavaju brzi ulazni protok i MultiPac nudi do sedam kabineta za najveći raspoloživi kapacitet skladištenja.  
 • TOMRA R1 reciklazni automat
  TOMRA R1 reciklazni automat

  TOMRA R1 uz T9 Multipac Air

  Recikliranje je upravo postalo još više „VAU!“. Ovaj sistem prikuplja više od 100 limenki i plastičnih flaša odjednom! Do pet puta je brži od mašine sa pojedinačnim punjenjem, klijenti prosto ubace svu ambalažu odjednom, uzmu povraćaj depozita i zapute se u šoping.  
 • test
  test

  Posetite naš showroom

  U prostorijama TOMRA Collection u Beogradu, možete lično isprobati naše reciklažne automate i saznati više o našoj inovativnoj tehnologiji.